torsdag 15 oktober 2009

Vecka 6+1

Hjälp, vi har en bastu här hemma, vi satte på värmen igår och från att haft 15 grader har vi nu 24 grader. Måste nog sänka den lite, får ju värmeslag.

5 dagar kvar till ultraljud....

Så här ser snyggingen ut i magen.....

NÅGON MED KATT SOM KAN HJÄLPA MIG:
Vår katt, 1.5 år kom inte hem som han brukar på kvällen eller morgonen häromdan. Var alltså ute ett helt dygn längre än han brukar. När han väl kom hem sent på kvällen, så nyser han och när han jamar så låter det inte som han. Utan mer ett hest jamande. Han går alltid och pratar (låter som en kvittrande fågel), men gör det inte längre.
Vet någon; kan han råkat ut för en förkylning? Eller vad? Gör man något åt det eller självläker det?

3 kommentarer:

  1. Om jag vore dig skulle jag avvakta några dagar. Han har nog blivit lite förkyld som du säger och då borde de gå över snart. Har två små busfrön men de har bara varit borta högst över natten så de har aldrig blivit så.

    SvaraRadera
  2. Åhh, det är lätt som en plätt! Gå in på www.picnik.com. Jättelätt webb-baserat redigeringsprogram, bara att sätta igång! =)

    SvaraRadera
  3. Tror katten kan vara förkyld, frågade min mamma som är här. Hennes ena katt har varit förkyld flera gånger. Blir han inte bättre om några dagar ska du i alla fall ringa och rådfråga en veterinär.

    Kram!

    SvaraRadera